۳۵ مطلب در خرداد ۱۳۹۵ ثبت شده است

دعای روز چهاردهم ماه مبارک رمضان

بسم الله الرحمن الرحیم

اللهمّ لا تؤاخِذْنی فیهِ بالعَثراتِ واقِلْنی فیهِ من الخَطایا والهَفَواتِ ولا تَجْعَلْنی فیه غَرَضاً للبلایا والآفاتِ بِعِزّتِکَ یا عزّ المسْلمین.


خدایا مؤاخذه نکن مرا در ایـن روز به لغزشها و درگذر از من در آن از خطاها و بیهودگیها و قرار مده مرا در آن نشانه تیر بلاها و آفات اى عزت دهنده مسلمانان.

۲ نظر موافقین ۴ مخالفین ۰
سید مهدی

از نظر آیت الله مصطفوی خدمت به مردم بهترین توشه برای آخرت است

فرزند مرحوم آیت الله حاج سید عباس کاشانی که از آخرین شاگردان حضرت آیت الله قاضی بودند تعریف میکرد: که ابوی ایشان همیشه میفرمود : نمیدانم چرا آقای مصطفوی رفتند کاشان؟ ایشان با توجه به جایگاه علمی  که در محضر آیت الله العظمی خوئی داشتند و از شاگردان برتر ایشان بودند برای چی به قم تشریف نیاوردند......بهترین جایگاه از نظر مرجعیت و ترویج شاگرد در قم براشون فراهم بود....

من به ایشان عرض کردم : با توجه به شناختی که از آیت الله مصطفوی داشتم و چند باری هم ازشون سوال پرسیدم که شما چرا کتابهای خود را چاپ نمیکنید , چرا قم مشرف نمی شوید , فرمودند : من برای خدمت به مردم اومدم, چیزی که توی اون دنیا به درد من میخوره خدمت به مردم است . آمدم کاشان درب منزل حضرت والد خود را باز کنم و گره ای از کار مردم باز کنند .

از نظر آیت الله مصطفوی خدمت به مردم بهترین توشه برای آخرت است . ایشان می فرمودند بسیاری از آقایون هم بیانشان بهتر است از من , هم قلمشان...اینجور مسائل فقط مسئولیت آدم را زیاد میکنه....آن دنیا باید جواب تک تکشون  را داد خیلی سخت......با اینکه همیشه اعتقاد دارم که مثل یک ماهی هستم که افتادم توی خشکی.....و هیچ کس توی شهر خودم از علم و آنچه آموختم استفاده نمیکند..اما چاره ای نیست...

لازم به ذکر است درب منزل معظم له همیشه و بدون در نظر گرفتن ساعت خاصی,  برای مردم و رفع مشکلاتشان تا پاسی از شب باز بود , به حدی که گاها همسایه ها نیمه شب درب منزل را می بستند

۳ نظر موافقین ۳ مخالفین ۰
سید مهدی

دعای روز سیزدهم ماه مبارک رمضان

بسم الله الرحمن الرحیم

اللهمّ طَهّرنی فیهِ من الدَنَسِ والأقْذارِ وصَبّرنی فیهِ على کائِناتِ الأقْدارِ ووَفّقْنی فیهِ للتّقى وصُحْبةِ الأبْرارِ بِعَوْنِکَ یا قُرّةَ عیْنِ المَساکین.


خدایا پاکیزه‌ام کن در این روز از چرک و کثافت و شکیبائیم ده در آن به آنچه مقدر است شدنى‌ها و توفیقم ده در آن براى تقوى و هم ‌ نشینى با نیکان به یاریت اى روشنى چشم مستمندان.

۱ نظر موافقین ۳ مخالفین ۰
سید مهدی

خاطره ای از کمک مالی حضرت آیت الله مصطفوی

شخصی که نخواست نامش گفته بشه بیان میکرد: جهت حاجتی مستاصل بودم حدود چهارصد هزارتومانی نیاز داشتم.دوستان منزل حضرت آقا را معرفی کردند تا مشکلمو آنجا حل کنم.لذا یک روز جهت این درخواست به منزل حضرت آیت الله مصطفوی رفتم.بعد از چند دقیقه ای که نشسته بودم, حضرت آقا به آقا سیدی که آنجا چای میریخت ,فرمودند برای ایشان لطفا چای بریزید, تا سید بیرون رفتند چای بیارند , من و ایشان در اتاق تنها بودیم که آقا یه مقدار پول در دستم گذاشت وفرمود تا ایشان نیامده بردار و در جیبت بزار , دیگه من خجالت کشیدم که مشکلمو بیان کنم و بگم چقدر کسری دارم,خلاصه بعد از صرف چای منزل آقا را ترک نمودم.وقتی دست توی جیبم کردم که ببینم چقدر به من پول داده, دیدم هشت تا پنجاه هزار تومانی به من داده و این دقیقا همان پولی بود که میخواستم......البته دفعه های دیگر هم تا آخر عمرشریفشان منزل آقا میرفتم , ولی ایشان بیش از پانزده هزار تومان به من نمیدادند....و اون روز نمیدانم چی شد که آقا پنهانی عین همان مبلغ درخواستی مرابدون بیان کردنش به من دادند....خداوند ایشان را غریق رحمتشون کنه

۲ نظر موافقین ۲ مخالفین ۰
سید مهدی

دعای روز دوازدهم ماه مبارک رمضان

بسم الله الرحمن الرحیم

اللهمّ زَیّنّی فیهِ بالسّتْرِ والعَفافِ واسْتُرنی فیهِ بِلباسِ القُنوعِ والکَفافِ واحْمِلنی فیهِ على العَدْلِ والإنْصافِ وامِنّی فیهِ من کلِّ ما أخافُ بِعِصْمَتِکَ یا عِصْمَةَ الخائِفین.


خدایا زینت ده مرا در آن با پوشش و پاکدامنى و بپوشانم در آن جامه قناعت و خوددارى و وادارم نما در آن بر عدل و انصاف و آسوده‌ام دار در آن از هر چیز که می‌ترسم به نگاهدارى خودت اى نگه‌دار ترسناکان .

۱ نظر موافقین ۲ مخالفین ۰
سید مهدی

دعای روز یازدهم ماه مبارک رمضان

بسم الله الرحمن الرحیم

اللهمّ حَبّبْ الیّ فیهِ الإحْسانَ وکَرّهْ الیّ فیهِ الفُسوقَ والعِصْیانَ وحَرّمْ علیّ فیهِ السّخَطَ والنّیرانَ بِعَوْنِکَ یا غیاثَ المُسْتغیثین.


خدایا دوست گردان بمن در این روز نیکى را و نـاپسند بدار در این روز فسق و نافرمانى را و حرام کن بر من در آن خشم و سوزندگى را به یاریت اى دادرس داد خواهان.

۲ نظر موافقین ۳ مخالفین ۰
سید مهدی

سبک زندگی و الگوهای رفتاری ام المومنین حضرت خدیجه سلام الله علیها

مطالعه تاریخ زندگی حضرت خدیجه علیها السلام نشان می دهد که او هم در دوران جاهلیت و هم بعد از بعثت خاتم الانبیاء صلی الله علیه و آله دارای فضائل اخلاقی و کمالات معنوی بوده است. او در جامعه خود به عنوان یک الگوی زن برتر، تاثیر بسزایی در گسترش صفات نیک انسانی داشته است. سخاوت، کرامت، ایثار و فداکاری، عفت و پاکدامنی، دوراندیشی و درایت و توجه به مستمندان، عطوفت و مهربانی و صبر و استقامت، از جمله فضیلت های پسندیده ایست که صفحات تاریخ این زن نمونه را نشان می دهد.

وفاداری این بانوی آسمانی در راه رسیدن به اهداف والای همسر خویش، مورد توجه سیره نویسان و محققان قرار گرفته است. او از اولین لحظات بعثت، به رسولخدا صلی الله علیه و آله ایمان آورد و تا آخرین لحظات برایمان خود پای فشرد و لحظه ای شک و تردید به دل راه نداد.

گذشته از فضائل اخلاقی، او از کمالات علمی نیز برخوردار بود. تاریخ گواهی می دهد که خدیجه در مورد دانش عصر خود اطلاعات فراوانی داشت و از کتاب های آسمانی آگاه و از نظر عقل و درایت و زیرکی بر تمام زنان حتی بسیاری از مردان معاصر برتری داشت. بنابراین او دارای تمام کمالات و امتیازهایی بود که یک زن می تواند داشته باشد.

از عایشه روایت کرده اند که گوید:هیچگاه نمی شد که رسول خدا از خانه بیرون رود جز آنکه خدیجه را یادمی کرد و ستایش و مدح او را می نمود، تا اینکه روزی طبق همان شیوه ای که داشت نام خدیجه را برد و او را یاد کرد، دراینوقت رشک و حسد مرا گرفت و گفتم:

خدیجه جز پیرزنی بیش نبود در صورتی که خداوند بهتر از اوبهره تو کرده.!

عایشه گوید: در اینوقت رسول خدا-که این سخن مرا شنید غضبناک شد بحدی که از شدت غضب موهای جلوی سرآنحضرت حرکت کرد آنگاه فرمود:

بخدا سوگند خداوند بهتر از او زنی به من نداده،او بود که بمن ایمان آورد هنگامی که مردم کفر ورزیدند،و او بود که مراتصدیق کرد و مردم مرا تکذیب نموده (و دروغگویم خواندند) واو بود که در مال خود با من مواسات کرد (و مرا بر خود مقدم داشت) در وقتی که مردم محرومم کردند،و از او بود که خداوند فرزندانی روزی من کرد و از زنان دیگر نسبت بفرزند محرومم ساخت.


۱ نظر موافقین ۳ مخالفین ۰
سید مهدی

وصیت ام الومنین حضرت خدیجه سلام الله علیها قبل از فوت

حضرت خدیجه (س) سه سال قبل از هجرت بیمار شد. چون بیماری خدیجه شدت یافت، عرض کرد: یا رسول الله! چند وصیت دارم: من در حق تو کوتاهی کردم، مرا عفو کن.

پیامبر (ص) فرمود: هرگز از تو تقصیری ندیدم و نهایت تلاش خود را به کار بردی. در خانه ام بسیار خسته شدی و اموالت را درراه خدا مصرف کردی.

عرض کرد: یا رسول الله! وصیت دوم من این است که مواظب این دختر باشید؛ و به فاطمه زهرا (س) اشاره کرد. چون او بعد ازمن یتیم و غریب خواهد شد. پس مبادا کسی از زنان قریش به

اوآزار برساند. مبادا کسی به صورتش سیلی بزند. مبادا کسی بر اوفریاد بکشد. مبادا کسی با او برخورد غیر ملایم و زننده ای داشته باشد.

اما وصیت سوم را شرم می کنم برایت بگویم. آن را به فاطمه عرض می کنم تا او برایت بازگو کند. سپس فاطمه را فراخواند و به وی فرمود: نور چشمم! به پدرت رسول الله بگو: مادرم می گوید: من از قبر در هراسم؛ از تو می خواهم مرا درلباسی که هنگام نزول وحی به تن داشتی، کفن کنی.

پس فاطمه زهرا (س) از اتاق بیرون آمد و مطلب را به پیامبر (ص) عرض کرد. پیامبر اکرم (ص) آن پیراهن را برای خدیجه فرستاد و او بسیار خوشحال شد. هنگام وفات حضرت خدیجه، پیامبراکرم (ص) غسل و کفن وی را به عهده گرفت. ناگهان جبرئیل درحالی که کفن از بهشت همراه داشت، نازل شد و عرض کرد: یا رسول الله، خداوند به تو سلام می رساند و می فرماید: ایشان اموالش را در راه ما صرف کرد و ما سزاوارتریم که کفنش را به عهده بگیریم.

حضرت خدیجه (س) در سن 65 سالگی در ماه رمضان سال دهم بعثت در خارج از شعب ابوطالب جان به جان آفرین تسلیم کرد. پیغمبر خدا (ص) شخصا خدیجه را غسل داد، حنوط کرد و با همان پارچه  ای که جبرئیل  از طرف خداوند عزوجل برای خدیجه آورده بود، کفن کرد. رسول  خدا (ص) شخصا درون قبر رفت، سپس خدیجه را در خاک نهاد و آنگاه سنگ لحد را در جای خویش استوار ساخت. او بر خدیجه اشک می ریخت، دعا می کرد و برایش آمرزش می طلبید. آرامگاه خدیجه درگورستان مکه در «حجون » واقع است.

۰ نظر موافقین ۲ مخالفین ۰
سید مهدی

خدمات و نقش ام المومنین حضرت خدیجه سلام الله علیها در اسلام

حضرت خدیجه علیها السلام در 24 سال زندگی مشترک با پیامبر گرامی اسلام (ص)، خدمات بسیاری برای آن بزرگوار و دین اسلام انجام داد. حمایت های مالی، روحی، عاطفی از حضرت محمد صلی الله علیه و آله، تصدیق و تأیید پیامبر در روزگاری که هیچ کس تأییدش نمی کرد و یاری ایشان در برابر آزار مشرکان، گوشه هایی از این خدمات ارزشمند است. حضرت خدیجه علیها السلام پس از ازدواج با پیامبر، دارایی اش را به ایشان بخشید تا آن را هرگونه می خواهد مصرف کند. رسول گرامی اسلام در این زمینه می فرماید: «هیچ ثروتی به اندازه ثروت خدیجه علیهاالسلام برای من سودمند نبود.»

حضرت خدیجه علیها السلام، این بانوی بزرگوار نه تنها از عمق جان به رسالت پیامبر ایمان آورد، بلکه او را در برابر سختی ها و تکذیب مشرکان و بدخواهان یاری داد. تا زنده بود، اجازه نداد آزار و شکنجه مشرکان بر رسول خدا صلی الله علیه و آله سخت آید. هنگامی که رسول الله صلی الله علیه و آله با باری از مصیبت و اندوه به خانه می آمد، خدیجه او را دلداری می داد و نگرانی را از ذهن و خاطرش می زدود.

اموال حضرت خدیجه علیها السلام به عنوان ابزاری مناسب از همان ابتدا در خدمت اسلام و پیشرفت آن قرار گرفت. جالب این که آخرین بخش از دارایی خدیجه توسط امیر مؤمنان (ع) در سفر هجرت به مدینه صرف شد.

سفر اکثر مسلمانان با اموال خدیجه ممکن شد. آخرین آن ها هم قافله ای بود که امیر المؤمنین (ع) آن را سرپرستی کرد.



۰ نظر موافقین ۲ مخالفین ۰
سید مهدی

دعای روز دهم ماه مبارک رمضان

بسم الله الرحمن الرحیم
االلهمّ اجْعلنی فیهِ من المُتوکّلین علیکَ واجْعلنی فیهِ من الفائِزینَ لَدَیْکَ واجْعلنی فیهِ من المُقَرّبینَ الیکَ بإحْسانِکَ یاغایَةَ الطّالِبین.

خدایا قرار بده مرا در این روز از متوکلان بدرگاهت و مقرر کن در آن از کامروایان حضرتت و مقرر فرما در آن از مقربان درگاهت به احسانت اى نهایت همت جویندگان.

۰ نظر موافقین ۲ مخالفین ۰
سید مهدی

دهم رمضان سالروز وفات حضرت خدیجه سلام الله علیها


حضرت خدیجه (س) همسر پیامبر (ص)، اولین بانویی است که به پیام آسمانی اش پاسخ مثبت داد و در کنار رسول خدا صلی الله علیه و آله با همه توانی که داشت در مقابل مشرکان ایستاد و مقاومت کرد. ثروت سرشار خود را برای پیشرفت اسلام در طبق اخلاص گذاشت. وی در سال دهم بعثت و اندکی پس از وفات حضرت ابوطالب (ع) درگذشت.

۲ نظر موافقین ۳ مخالفین ۰
سید مهدی

دعای روز نهم ماه مبارک رمضان


بسم الله الرحمن الرحیم

االلهمّ اجْعَلْ لی فیهِ نصیباً من رَحْمَتِکَ الواسِعَةِ واهْدِنی فیهِ لِبراهِینِکَ السّاطِعَةِ وخُذْ بناصیتی الى مَرْضاتِکَ الجامِعَةِ بِمَحَبّتِکَ یا أمَلَ المُشْتاقین.


خدایا قرار بده برایم در آن بهره‌اى از رحمت فراوانـت و راهنمائیم کن در آن به برهان و راه‌هاى درخشانت و بگیر عنانم به سوى رضایت همه جانبه‌ات بدوستى خود اى آرزوى مشتاقان.

۱ نظر موافقین ۶ مخالفین ۰
سید مهدی

خاطره ای جالب از حضرت آیت الله مصطفوی

یکی از دوستانم بنام مهدی قاسمی تعریف میکرد که خدمت حضرت آقا رسیدم...ایشان روبه من کردند و فرمودند : آقا مهدی شما دنبال شغل جدید رفتی؟....من هم نه تایید کردم و نه تکذیب و در فکر این بودم که ایشان از کجا میدونند من یک شغل دیگه در نظر گرفتم عرض کردم چطور ؟! که ایشان صحبتی نکردند.... اون روز گذشت.

بار دیگر خدمت آقا رسیدم و ایشان باز همان سوال را از من پرسید و من درحالیکه تا حالا به کسی نگفته بودم باز پرسیدم چطور آقاجون..؟....ایشان فرمودند: آقای مهدی مشکلی در کارتون وجود داره که تا آن مشکل حل نشه موفق نخواهید بود...مشکل را جویا شدم و ایشان باز فرمودند: آقا مهدی..... یکی از آنهایی که باهاشون کار میکنی نماز نمیخونه و ...من با حال تعجب که آقا از کجا فهمیده و این کاری که جدیدا شروع کردم، کسی اطلاع نداره ,  منزل ایشان را ترک نمودم.

و این قضیه را به  شریکم  گفته و یک روز بعد از اینکه جهت استراحت و صبحانه نشسته بودیم از کارگرها خواستم که به این نون و نمکی که با هم میخوریم  کدام یکی از شماها  نماز نمیخونه، یکی از آنها گفت من نماز نمیخونم چطور؟! و من قضیه را گفتم و ایشان گفت راستش چند مدتی است ازدواج کرده و به واسطه این که کارمون از صبح زود آغاز میشه و در منزل نیز حمام نداریم این امکان برای من نیست و متاسفانه ناپاک هستم، لذا نماز نخوندم در این چند مدت .... بعد از این جملات شریکم گفت اول بریم منزل ایشون یک حمام بسازیم و بعد اقدام خواهیم کرد...

بعد از مدتی در خیابان حضرت آقا را دیدم و ایشان با خنده فرمودند که آقا مهدی ان شا الله رفع مشکل شده و موفقیتی در کارتان خواهد بود. و الحمدلله بعد از آن موفقیت چشم گیر و درآمد بسیار هنگفتی نصیب ما شد ...

و من هنوز هم مانده ام که حضرت آقا  کجا فهمیده بود  شغل جدیدم را ...و چطور از نماز نخوندن کارگرم و ...؟!

۶ نظر موافقین ۳ مخالفین ۰
سید مهدی

دعای روز هشتم ماه مبارک رمضان



بسم الله الرحمن الرحیم

اللهمّ ارْزُقنی فیهِ رحْمَةَ الأیتامِ وإطْعامِ الطّعامِ وإفْشاءِ السّلامِ وصُحْبَةِ الکِرامِ بِطَوْلِکَ یا ملجأ الآمِلین.

 

خدایا روزیم کن در آن ترحم بر یتیمان و طعام نمودن بر مردمان و افشاء سلام و مصاحبت کریمان به فضل خودت اى پناه آرزومندان

۱ نظر موافقین ۳ مخالفین ۰
سید مهدی

دعای روز هفتم ماه مبارک رمضان


 بسم الله الرحمن الرحیم

اللهمّ اعنّی فیهِ على صِیامِهِ وقیامِهِ وجَنّبنی فیهِ من هَفَواتِهِ وآثامِهِ وارْزُقْنی فیهِ ذِکْرَکَ بِدوامِهِ بتوفیقِکَ یا هادیَ المُضِلّین.

 

خدایا یارى کن مرا در این روز بر روزه گرفتن و عبـادت و برکنارم دار در آن از بیهودگى و گناهان و روزیم کن در آن یادت را براى همیشه به توفیق خودت اى راهنماى گمراهان

۲ نظر موافقین ۵ مخالفین ۰
سید مهدی

دعای روز ششم ماه مبارک رمضان

 بسم الله الرحمن الرحیم

اللهمّ لا تَخْذِلْنی فیهِ لِتَعَرّضِ مَعْصِیتِکَ ولا تَضْرِبْنی بِسیاطِ نَقْمَتِکَ  وزَحْزحْنی فیهِ من موجِباتِ  سَخَطِکَ بِمَنّکَ وأیادیکَ یا مُنْتهى رَغْبـةَ الرّاغبینَ.

 

خدایا در این روز مرا به نفس سرکشم, وامگذار تا پی طغیان و نارضایتی تو روم و مرا با تازیانه خشم و غضبت ادب مکن، مرا از موجبات ناخرسندیت, بر کنار بدار، به حق مهربانی و نعمت نوازیت، ای نهایت آرزوی مشتاقان

۵ نظر موافقین ۴ مخالفین ۰
سید مهدی

شرحی بر دعای روز پنجم ماه مبارک رمضان

اللَّهُمَّ اجْعَلْنِی فِیهِ مِنَ الْمُسْتَغْفِرِینَ

خدایا من را در این ماه رمضان جزو مستغفرین قرار بده، برای استغفار، باید شرایط استغفار را داشت. کسی که مال حرام خورده که با استغفار کارش درست نمی شود. باید برود و صاحبان مال را راضی کند.

با مال حرام و رشوه و ربا رشد کرده ای، حال که توبه می کنی باید بروی سود ربا را به صاحبان آن بازگردانی و ....

کسی که شب تا صبح پای کار حرام نشسته، باید شب ها احیا نگه دارد و عبادت کند.

خدایا مرا از مستغفرین قرار بده! یعنی اینکه واقعاً استغفار کنم و اگر مال حرامی دارم، آن را حلال کنم. به گناهی که قبلاً کردم فکر نکنم و از آن لذت نبرم. حداقل  زبانی هم استغفار کنیم، خوب است به شرطی که دیگر تکرار نکنیم و شرایط استغفار را داشته باشد

شرایط استغفار چیست؟

  امیرالمؤمنین علی علیه السلام به شخصی که کلمه "استغفرالله" ذکر زبانش بود فرمود: همانا استغفار درجه علیین است و آن اسمی است که به شش معنی واقع می گردد:

اول پشیمانی بر گذشته می باشد،

دوم عزم و اراده برای دوری از آن گناه تا ابد،

سوم حق مخلوقات را ادا نمایی تا خدا را پاک و مطهر ملاقات کنی و حقی از مخلوقات بر عهده تو نباشد،

چهارم اینکه به سوی هر فریضه ای که ضایع نموده ای روی آورده و حق آن را ادا کنی،

پنجم اینکه گوشتی را که به واسطه حرام روییده شده به واسطه اندوه ها آب کنی تا پوست به استخوان چسبیده و گوشت تازه بین آن ها روییده شود

و ششم اینکه درد و رنج فرمان برداری و اطاعت را به جسم بچشانی چنان چه شیرینی معصیت را به آن چشانده بودی،

پس در آن هنگام می توانی بگویی ”استغفرالله”

که در این روز ما هم از خداوند می خواهیم جزء مستغفرین واقعی که امیر مؤمنان علی علیه السلام در مورد آن توضیح فرموده اند قرارمان داده و توبه ما را بپذیرد...


وَاجْعَلْنِی فِیهِ مِنْ عِبَادِکَ الصَّالِحِینَ الْقَانِتِینَ

خدایا من را از بندگان شایسته خودت قرار بده. فرمانبردار تو باشم. اطاعت تو را کنم. خدا آدم فرمانبردار را دوست دارد.

هنگامی که بنده در پیشگاه خداوند دارای مقام و منزلت است که واجبات الهی را انجام داده و از محرمات او بپرهیزد. آنگاه است که آن بنده به عنوان بنده صالح که مطیع پروردگار خویش است قرار خواهد گرفت که در این روز ما نیز از خداوند می خواهیم که ما را جزء بندگان صالح که مطیع اوامر او می باشند، قرار دهد.

وَاجْعَلْنِی فِیهِ مِنْ أَوْلِیائِکَ الْمُقَرَّبِینَ

همان طور که در روایات و آیات آمده است کسانی مقرب درگاه الهی قرار می گیرند که هیچ گاه از یاد خداوند در تمام لحظات عمر و حیات خویش غافل نگردند و بندگی خدا را فقط برای رضای خداوند انجام دهند که برای فهم بیشتر به نمونه بارز آن حضرت امیر مؤمنان علی علیه السلام اشاره می کنیم که در مناجات با خداوند چنین فرمودند: ”الهی ما عبدتک خوفا من نارک و لاطمعا فی جنتک لکن وجدتک اهلا للعباده فعبرتک” ”بار خدایا! تو را به خاطر ترس از جهنمت و یا به جهت طمع به بهشتت عبادت نمی کنم، بلکه تو را شایسته عبادت یافتم، پس تو را عبادت می کنم”  ما نیز در این روز از خداوند می خواهیم که به حق لطف و رحمتش ما را از دوستان و اولیاء و مقربان درگاهش قرار دهد. انشاء الله که تابع باشیم .

بهشت خدا جدا از بهشت معمول است

بهشت معمولی برای کسانی است که غذا و حوری می خواهند؛ اما آن ها که خود خدا را می خواهند و عبادت را برای خود خدا کردند و نه برای ترس از جهنم، آن ها در بهشت خدا وارد می شوند. آیه قرآن هم وجود دارد. «فادخلی فی عبادی و ادخلی جنتی» از خدا بخواهیم که در آن بهشت قرار بگیریم. جنت فردوس، جنت عدن جنت های متعدد وجود دارد ولی جنت خدا عالی است.

بِرَأْفَتِکَ یا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ

 می گوید: خدا به مهربانی خودت، دعاهای ما را مستجاب کن. ای خدایی که رحمتت از همه رحم ها بیشتر است.

۳ نظر موافقین ۲ مخالفین ۰
سید مهدی

دعای روز پنجم ماه مبارک رمضان

بسم الله الرحمن الرحیم

اللهمّ اجْعَلْنی فیهِ من المُسْتَغْفرینَ واجْعَلْنی فیهِ من عِبادَکَ الصّالحینَ القانِتین واجْعَلْنی فیهِ من اوْلیائِکَ المُقَرّبینَ بِرَأفَتِکَ یا ارْحَمَ الرّاحِمین.

 

خدایا قرار بده در این روز از آمرزش جویان و قرار بده مرا در این روز از بندگان شایسته و فرمانبردارت و قرار بده مرا در این روز از دوستان نزدیکت به مهربانى خودت‌ اى مهربان‌ترین مهربانان.

۲ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰
سید مهدی

دعای روز چهارم ماه مبارک رمضان

بسم الله الرحمن الرحیم

اللهمّ قوّنی فیهِ على إقامَةِ أمْرِکَ واذِقْنی فیهِ حَلاوَةَ ذِکْرِکَ وأوْزِعْنی فیهِ لأداءِ شُکْرَکَ بِکَرَمِکَ واحْفَظنی فیهِ بِحِفظْکَ وسِتْرِکَ یـا أبْصَرَ النّاظرین.

 

خدایا نیرومندم نما در آن روز به پا داشتن دستور فرمانت و بچشان در آن شیرینى یادت را و مهیا کن مرا در آنروز راى انجام سپاس‌گذاریت به کـرم خودت نگهدار مرا در این روز به نگاه‌داریت و پرده‌پوشى خودت اى بیناترین بینایان.

۵ نظر موافقین ۵ مخالفین ۰
سید مهدی

خواب دیدن یکی از مریدان آیت الله مصطفوی

امروز مانند همه شبهای جمعه در مقبره آیت الله مصطفوی رحمه الله جهت فاتحه نشسته بودیم که یکی ازدوستان بنام آقای قاسم پوران یکی از مریدان آیت الله مصطفوی خوابی را تعریف کردند که قابل تامل بود....ایشان میگفتند :دوروز قبل از ارتحال آیت الله مصطفوی خواب دیدم که رفتم مسجد سرپله(یکی از مساجد کاشان و محله کودکی حضرت آقا) دیدم جمعیت بسیار زیادی جمع هستند به حدی که پشت بام ها هم پراز جمعیت و آیت الله مصطفوی هم بالای منبر و سخنرانی میکنند , از خوشحالی که حالشون خوب است صلواتی فرستادم و همه جمعیت صلوات فرستادم.....دیدم حضرت آقا در بالای منبر دستانش را بلند کردند آنچه یادم میاد ایشون فرمودند :من با پیامبر هستم و پیامبر هم با من است....منم بلند گفتم صلوات....بعد آقای پوران گفتند از آن خیابان تا چشم کارمیکرد مانند نمایشگاههای گل خیابانها پر از گل بود .من هم توی این خیابان ها حرکت میکردم تا رسیدم به مزار دشت افروز که مقبره حضرت آقا انجاست....به حدی در و دیوار و زمین پر از گل بود که باور کردنی نبود گلستان عجیبی بود و من مات و مبهوت که اینهمه گل از کجا آمده.... از خواب بیدار شدم و در فکر بودم که چه خوابیدی بود که اینهمه جمعیت و اینهمه گل....فردای آن روز خدمت آیت الله زاده مصطفوی رسیدم و خواب را تعریف کردم...ایشان به فکر فرو رفتند و فرمودند....خواب عجیبی است به نظر قرار است از کسی استقبال بشه و ان شا الله بخیر باشد ولی خوشابه سعادتش که اینجور تدارک دیده شده براش....و فردای آن روز خبر ارتحال حضرت آیت الله مصطفوی راشنیدم .....چشمانش پرازاشک بود و میگفت همه غمهای عالم از دلم میرفت وقتی خدمتش میرسیدم منو بغل میکرد و میبوسید چای برام میریخت ...حسن خلق ایشان را در هیچ کس ندیدم...همه کسانی که آنجا بودند تایید کردند و گفتند واقعا خوش برخورد و مهربان بود...بعد همه فاتحه خواندند....شب جمعه است نثار روح همه علما صلحا شهدا پدران و مادران, مدافعان حرم و روح این عالم فرزانه بخوانید حمد و سوره و صلوات

۴ نظر موافقین ۳ مخالفین ۰
سید مهدی